top of page
Search
  • livsimonsen

Klinikken bliver skiftet ud med Sygehuset


Fredag bliver klinikken skiftet ud med Sygehuset


På fredag skifter jeg klinikken ud med Åbenrå sygehus.


Det gør jeg fordi jeg skal opereres.


Jeg skal have fjernet en fedtknude, der har fået lov til at sidde alt for længe, og som har vokset sig større og større


Jeg indrømmer gerne at jeg har forsøgt at ignorere den!!


Og det er der en helt særlig grund til, den grund går tilbage til 2004 hvor jeg blev opereret for forhøjet stofskifte. Jeg fik fjernet det meste af min skjoldbruskkirtel, som under operationen blev toksisk. Dvs. den sendte giftstoffer ud i resten af kroppen.


Operation trak ud mere flere timer, og på opvågningen måtte jeg blive i 1 1/2 døgn frem for få timer. Jeg var så syg og dårlig, og her har jeg været rigtig god til at fortælle mig selv at det jo selvfølgelig var pga. narkosen!


Nok en måde at passe på mig selv på.


For at gøre en lang historie kort, så var det et hæsligt forløb, med masser af komplikationer fysisk, mentalt, psykisk, følelsesmæssigt og familiemæssigt.


Hele den periode som startede med operationen og varede flere måneder efter operationen, har sat sig som chok og traumer i min krop.


HUSK nu at kroppen husker og gemmer alt. Kroppen LYVER aldrig


Det gør min krop heller ikke, trods jeg ihærdigt har forsøgt at overhøre og ignorere den.


Måske tænker du - jamen Liv du burde da vide bedre, med alt det du arbejder med til dagligt


Ja du har ret... Men nogle gange kan jeg heller ikke se skoven for bare træer!!


Jeg har blot lullet mig ind i at alt jo var super godt


Nå men altså tilbage til fedtknuden, som jo så skal fjernes på fredag. Selvfølgelig i FULD narkose, da den jo har sidde så længe at den er groet ind i alt mulig andet.


Jeg har virkelig haft det stramt med det. Og alle de gamle chok og traumer tilbage til 2004 er blevet aktiveret i stor stil


Da det jo ikke er nemt at behandle sig selv, trods alle de redskaber jeg har, og som jeg bruger til at hjælpe alle mine skønne klienter med, så jeg kontaktede en af mine BodyTalk/BodyIntuitive kolleager, og meget kære ven Ann.


Ann lavede en behandling på mig, for at forløse de chok og traumer der sad fra 2004, men faktisk skulle vi helt tilbage til min barndom for at få ryddet ordentligt på


Og det tilbage til barndommen er årsagen til at jeg har den fedtknude. Hverken Ann eller jeg kan fjerne en fedtknude med de behandlinger vi udfører - vi kan fjerne den bagvedliggende årsag til fedtknuden, som er lige så vigtig en del... Ellers så kan der komme flere til, og hvis vi har fået den fjernet, og der ikke gøres noget ved den bagvedliggende årsagen, så kommer den igen


Kirurgen må tage sig af at få fjernet fedtknudenHvad handler den fedtknude så om?


Fedtknuden handler som sagt om nogle traumatiske perioder i min barndom. Det er nemlig sådan, at en fedtknude er en gammel smerte, som jeg (man/du) bliver ved med at nurse og pleje. Jeg bliver ved med at hive såret af, eller genspille den samme film om og om igen. Og tro mig filmen er yderst dramatisk. Det er bare at blive hængende i en stor offerrolle.


Fedt handler om beskyttelse, at jeg har brug for at passe på mig selv, at noget er farligt.


Fedtknuden sidder i højre side, og det handler om at jeg har strukket mig alt for langt for, at blive ved med at spille den samme film igen og igen


Ja jeg skulle have kigget på det her for længe siden, for jeg ved det jo godt...


Jeg ved også at nu er det tid til at få healet de gamle sår og traumer op, for ellers så danner jeg bare en ny fedtknude, og det magter jeg ikke!!


Så jeg får hjælp af kirurgen til at fjerne det fysiske problem, og det er op til mig selv at fjerne den bagvedliggende årsag til fedtknuden


Og det får jeg heldigvis hjælp til. Jeg kan selvfølgelig en masse ting selv, men jeg har også min kære ven og dygtige kollega Ann med ind over. Hun ser alle mine blindspots, lige som jeg ser mine klienters blindspots, når de kommer til behandling hos mig.


Jeg har masser af gode resultater og erfaringer med at forløse og fjerne chok og traumer hos mine klienter. Men når det handler om mig selv, så har jeg brug for hjælp... Lige som alle andre har.


Efter min behandling som Ann lavede, har jeg haft fuldstændig ro i maven over at skulle i fuld narkose på fredag. Jeg har en ro i at det skal klare, og en tro på at alt går godt.


Så bøvler du rundt i nogle skavanker, som har stået på alt for længe, så se at få kigget på det:)


Der er virkelig ingen grund til at gøre som jeg i dette tilfælde.


Det mønster arbejder jeg også på at frisætte


Jeg ønsker dig en rigtig god onsdag:)


Kærlig hilsen Liv

585 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page