logo visitkort (5).png

BodyTalk & BodyIntuitive behandling

Priser 2022:

  • 1 x BodyTalk/BodyIntuitive Terapi fra 3 år og op efter: 1100 kr.

Følelsesbarometeret-5.png
_9076130 red.jpg
Skammens_kompas (Plakat (liggende)) (Facebook-cover) (500 x 500 px) (1000 x 1000 px)-2.png

BodyTalk & BodyIntuitive behandling

Jeg har uddannet mig for dig, så det er nemt for dig, når du kommer til behandling hos mig - det er en rigtig god deal for dig.

Det gør, at du ikke skal bruge din tid på alt det, som jeg tager mig af.

Mine behandlinger er powerfulde, og giver dig masser af værdi. Det kan ikke gøres op i penge at have et sundt og godt helbred.

Jeg har 14 års erfaring inden for den alternative verden og 20 års erfaringer med børn og unge. Jeg har en grundlæggende og dyb viden inden for mit felt, som jeg hele tiden udvider. 

Hvert år er jeg på flere forskellige efteruddannelser inden for BodyTalk og BodyIntuitives forskellige områder, samt inden for hormon systemet, set ud fra BodyTalk og BodyIntuitives synsvinkler.

Det gør, at jeg hele tiden dygtiggøre mig, og at jeg har endnu mere at tilbyde dig, når du kommer til behandling hos mig. 

Derfor er mine kunder værdi - og kvalitetsbevidste, når de bestiller tid hos mig. De investerer i sig selv eller deres børn og unge mennesker, og det kommer altid mangfoldigt tilbage igen. 

Derfor kommer mine kunder også tilbage igen, når de har brug for hjælp fordi de ved, at deres behandlinger hos mig virker. 

Mine kunder betaler med glæde for at få tilført værdi og kvalitet ind i deres liv.

  • Et godt liv koster penge

  • Et dårligt helbred koster kassen

 

Mine kunder ved, at de ALTID kan kontakte mig, hvis der opstår spørgsmål eller noget de er i tvivl om.

 

Det ser jeg som rigtig god kundeservice og pleje.

Jeg bruger meget af min fritid på denne del - det tager jeg ikke penge for, da det for mig er vigtigt, at mine kunder føler sig værdifulde, forstået, set og hørt.

Du kan vælge 3 typer af behandling:

1. Du kan vælge at komme fysisk i klinikken

 

 2. Du kan vælge af få din      behandling som fjernbehandling.   Det foregår via video Messenger, FaceTime eller Telefon

3. Du kan få lavet en lydfil, her er du ikke afhængig af tidspunkt for behandlingen. Behandlingen laves i løbet af den aftale dag. Du lytter når det passer dig.

Skærmbillede 2021-03-16 kl. 12.51.35.png
logo bg.png
7.png

Fysisk behandling i klinikken

BodyTalk & BodyIntuitive er et holistisk system, der arbejder med dig som helhed. Vi kan arbejde med alt under din behandling, både det fysiske, psykiske, mentale, dine omgivelser, dårlige vaner, negative mønstre, osv.

Din behandling er specielt skræddersyet til dig, derfor kan du opnå rigtig gode resultater.

Under din behandling arbejder vi med årsagen til dine ubalancer (problemer).

Det er ikke nok kun at gøre noget ved symptomerne. Derfor arbejder vi med årsagerne, så symptomerne ikke bliver ved med at dukke op. Under din behandling, er det ikke dine problemer der tages udgangspunkt i, men det vi kan gøre for at skabe samarbejde, balance og harmoni igen, så din krop ved hvad den skal gøre for at slippe ubalancerne (problemerne).

logo bg.png
6.png

Fjern behandling & lydfil

Mange synes, at fjernbehandlinger lyder mystiske og urealistisk, at det kan virke. Men BodyTalk - som er det jeg arbejder med - har intet med afstand at gøre.

I enhver behandling uanset om det er i klinikken eller som fjernbehandling så connect'er jeg med den som skal have behandling.

 

Det gør jeg ved at arbejde fra hjerte energi til hjerte energi. (Mit hjerte til dit hjerte)

Og det har afstand ingen indflydelse på. Jeg har mange kunder fra hele verden.

Når jeg connect'er med min kunde så får jeg adgang til de blokeringer, som kroppen ønsker at skabe balance i igen

Hvad er BodyTalk & BodyIntuitive?

BodyTalk & BodyIntuitive er begge et holistisk system, der arbejder med dig som helhed. Vi kan arbejde med alt under din behandling, både det fysiske, psykiske, mentale, dine omgivelser, dårlige vaner, negative mønstre, osv.

Din behandling er specielt skræddersyet til dig, derfor kan du opnå rigtig gode resultater.

Under din behandling arbejder vi med årsagen til dine ubalancer (problemer).

Det er ikke nok kun at gøre noget ved symptomerne. Derfor arbejder vi med årsagerne, så symptomerne ikke bliver ved med at dukke op. Under din behandling, er det ikke dine problemer der tages udgangspunkt i, men det vi kan gøre for at skabe samarbejde, balance og harmoni igen, så din krop ved hvad den skal gøre for at slippe ubalancerne (problemerne).

Sådan foregår en behandling:

En BodyTalk & BodyIntuitive behandling er meget afslappende og behagelig. 
Jeg starter en behandling med en kort snak med dig om, hvad dit/dine problemer er, og hvad du forventer at få ud af behandlingen. 
Derefter undersøger jeg, hvad der skal gøres ved problemet, og behandler ud fra det, ved let berøring på hoved, brystben, og maven. (De 3 hjerner). Nogle gange tappes der på en anden måde.

BodyTalk & BodyIntuitive behandlingen består af tre elementer:

At ”spørge kroppen”

At ”linke” 

At ”tappe”

At ”spørge kroppen” 

Jeg bruger dit håndled til at udføre en muskeltest. På den måde stiller jeg ind på, hvad det er din krop har brug for at få til at samarbejde bedre. Din medfødte indre viden ved det. Dermed kan din krop fortælle mig, hvor der er behov for at afbalancere og i hvilken rækkefølge, den skal foregå.

At ”linke” 

Jeg sikrer mig at jeg kommer ind omkring alle vinkler ved at spørge kroppen, hvilke organer, endokrine kirtler, kropsdele etc., der skal linkes for at reetablere god kommunikation og dermed genoprette den naturlige healings evne.

BodyTalk hjælper med at genetablere disse energetiske kredsløb og effektiv kommunikation på en hurtig og effektiv måde, som derefter gør det muligt for kroppen meget hurtigt at komme sig og indhente i helingsprocessen.
Dette er vidne til, hvor hurtigt symptomerne kan forsvinde og funktionen vender tilbage, ofte inden for blot to eller tre BodyTalk sessioner.

At ”tappe” 

Der tappes let på toppen af dit hoved med fokus på hjernen, og i nogle tilfældes tappes let rundt om hovdet som havde du en badehætte på. Herved kan man genoprette den naturlige kommunikation mellem hjernen og de forskellige dele af kroppen. Herefter tappes let på brystbenet over hjertet for at gemme informationerne. Alt dette er med til at genoprette og vedligeholde kroppens optimale balance. Der tappes let på maven (omkring navlen), for at skabe balance mellem de tre hjerner - hjernen i kraniet, hjernen i hjertet og hjernen i maven, dermed er det lettere at skabe balance i hele dig.

Din BodyTalk & BodyIntuitive behandling er meget afslappende og foregår fuldt påklædt. Behandlingen varer 15-45 min. Det er bedst, hvis du har tøj på, der ikke strammer. Jeg anbefaler at du drikker rigeligt med vand i dagene op til og efter en behandling.

Et forløb:

Mine kunder vælger ofte at komme i et forløb over mange måneder. Den type behandling du modtager hos mig, har brug for at arbejde mange uger efter din behandling. Din behandling sætter en proces i gang. Derfor er det normalt at der går ca. 5-7 uger mellem dine behandlinger. 

Det jeg arbejder med og sætter i gang under din behandling, finder du ikke andre steder, og du kan ikke lave det selv der hjemme. Min særlige tilgang til at se dig som helhed gør hele forskellen sammen med min viden og forståelse for det jeg arbejder med.

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente, at dit tarmsystem "snakker med" under en behandling. Det gør det, fordi du fordøjer alt det vi arbejder med - det er helt naturligt!

Det er ikke sikkert, at du mærker de store forandringer efter 1. behandling. Du kan sammenligne det med et løg - løget har mange lag, inden vi kommer ind til kernen. Sådan er det også med dig.

Fra den dag du har fået din behandling og til du kommer igen, er den tid kroppen bruger på at arbejde videre med det, jeg satte i gang under din behandling.

 

Efter behandlingen, kan det være forskelligt om du mærker noget eller hvad du mærker. Nogle oplever at alting bliver mere negativt og tungt den første tid efter en behandling, det er helt normalt - husk på at kroppen arbejder på at rydder op, og skabe balance. Det vender i løbet af kort tid igen. Andre mærker kun positive forandringer. Andre igen mærker begge dele.

Min tid & din tid 

Da jeg prioriterer min tid som meget vigtig med mine kunder (dig), så forventer jeg også at mine kunder (du) prioriterer den tid de (du) har bestilt. Skulle mine kunder (du) alligevel være forhindret i at komme til deres (din) aftale tid, så skal jeg have besked hurtigst muligt, så dem der står på ventelisten til en behandling, har mulighed for at booke tiden.

Når du booker din behandling, så er det ikke en bestemt tidslængde du booker. Du booker en behandling. En behandling kan variere meget i tid alt fra 15 min. til 45 min.

Det er ikke længden af din behandlingstid, der er kvaliteten af din behandling. Kvaliteten er det der kommer op i din behandling, som er det jeg arbejder med, så du kan opnå forbedringer.

Prisen du betaler er dermed ikke for den tid din behandling varer. Men for den værdi du modtager under og efter din behandling.