top of page
Liv_portræt-3.png
1 (3).png

 mit navn er Liv Simonsen

Det er min fornemste opgave at hjælpe dig med at slippe den lange og tunge forhistorie, du har med dig.

Jeg hjælper dig med at rydde op i bagagen, at frigive det og heale det. Det hele foregår på en meget omsorgsfuld og blid måde.

Sådan foregår en behandling hos mig

En BodyTalk behandling er meget afslappende og behagelig. 
Jeg starter en behandling med en kort snak med dig om, hvad dit/dine problemer er, og hvad du forventer at få ud af behandlingen. 

 

Derefter undersøger jeg, hvad der skal gøres ved problemet, og behandler ud fra det, ved let berøring på hoved, brystben, og maven. (De 3 hjerner)

Min uddannelse

Læs om mine uddannelser her:

Mine spidskompetencer

Jeg har 22 års erfaringer med at arbejde med børn og unge. Jeg har været på en lang rejse hvad det angår. Jeg har arbejdet som dagplejemor, på børneafdelingen i Esbjerg, på mor-barn center (barselsgangen) i Esbjerg.

 

Jeg er mor til 3 skønne unge mennesker på 18-20-22 år 

Med al den viden og erfaringer i bagagen, så brænder jeg stadig for at arbejde med børn og unge mennesker.

En af mine spidskompetencer er at hjælpe børnene/de unge mennesker tilbage til en hverdag hvor de kan føle sig trygge og afslappede igen. 

De børn og unge mennesker, der kommer hos mig, har ofte en lang og tung forhistorie med sig. De har oplevet svigt, mobning, skilsmisser, dødsfald, angst, fobier, skyld, skam - ja jeg kunne blive ved. 

Det er min fornemste opgave at hjælpe dem med at slippe den lange og tunge forhistorie, de har med sig. Jeg hjælper dem med at rydde op i bagagen, at frigive det og heale det. Det hele foregår på en meget omsorgsfuld og blid måde.

Når børnene/de unge mennesker har sluppet deres bagage, så opnår de meget mere indre ro, selvværdet og tilliden til sig selv og omverden vokser og blomstrer. 

De kommer væk fra alarmberedskabsfølelsen af at skulle overleve livet hen til, at de trygt kan være i livet og verden igen.

Det børnene/de unge mennesker godt kan lide i min behandling er, at de ikke selv skal sætte så mange ord på.

 

Ofte ved de ikke engang hvad de skal sige. I deres behandlinger hos mig, er det kroppen der fortæller, hvad det hele handler om og hvad der skal gøres ved det.

Kroppen LYVER aldrig

Jeg har mange børn og unge mennesker i klinikken som også har en lang forhistorie i børne/unge psykiatrien.

 

Når de kommer til mig får de det kærlige puf de har brug for med forståelsen af, at krop og sind hænger sammen. De kan ikke adskilles.

Nogle få kommuner gør i perioder brug af mine spidskompetencer.

bottom of page