top of page

Testimonials BodyTalk

logo bg.png
7.png

Miamaiah Lucy Isabelle Møller 

Min oplevelse af og være i behandling hos Liv . 

Både mine børn og jeg har haft stort glæde og kæmpe udvikling i være i behandling ved Liv.  

Børnene og jeg ser hinanden på en helt ny måde.  

Det er som om vi er startet på en frisk. 

Og har nulstillet os til hinanden. 

Begge børn har også udviklet sig rigtigt meget.  

De havde før et lidt anspændt for hold til hinanden 

Det er blevet vendt nu, til det positive.  

Specielt min søn er blevet meget er modig og sige sin mening.  

Det ture han ikke før.  

Min datter har lagt sin perfektionisme til side og begyndt og bruge ordet pyt. 

Jeg er så taknemmlig. 

Vil give Liv min store anbefaling til andre familier. 

7.png

Anni Rosenstand  

Kan varmt anbefale, Body talk behandling. Det har for mig gjort en verden til forskel, på mange ting i mit liv.

Tænk at gå ind af en dør, hvor man føler sig tømt for overskud og energi og for fuldt af den ene forkølelse efter den anden, og efter 45 Min, at gå ud af døren igen og føle sig tanket op med ny energi og overskud...Liv er fantastisk dygtig. prøv det. 

7.png

Anja Gram Skytte

Jeg har svært ved præcis at forklare med ord hvad Liv har gjort for mig. Men da jeg mødte hos hende, havde jeg mødt en af livets bumb på vejen og hun hjalp mig op igen. 

Som sideeffekt gjorde hun mig stærkere som person og gav mig troen på mig selv og fyldte mig med selvværd. Hun kan fortælle de ting, hvor man tænker hvor ved du det fra ,det har jeg jo aldrig fortalt nogen.

 

Hun er uden tvivl en engel,der er sat på denne jord. De evner hun besidder i at læse og forstå kroppen er fantastiske.  

Jeg vil til enhver tid anbefale Liv.  

6.png

Gitte Brodersen

Jeg anbefaler Liv Simonsen, da vi har en dreng med angst og ocd, har gået to år på psyk afd og har stadig ikke rigtig hjulpet, men efter bare to behandlinger hos liv har han det meget bedre, og siger selv han kan mærke der er sket en forandring i sit hovede, og han er meget mere glad så skønt kan kun anbefales 

7.png

Herdis Gram Vejrup  

Jeg startede ved Liv for år tilbage, for at få bearbejdet sorgen over tabet af min elskede mand. Han døde desværre i en alt for tidlig alder:( Det var helt vildt som hun hjalp mig med at komme videre og leve med sorgen.  

Da jeg så for et halvt år siden pludselig fik konstateret kræft og kemoen ikke virkede som lægerne håbede, valgte jeg at kontakte Liv igen. Hun har uddannet sig i at hjælpe folk med kræft. Jeg har været der med ca en måneds mellemrum side. 

Det skal sige sig at mine kræfttal er faldet også uden kemo,så hvad end hun gør så har det hjulpet mig og jeg er hende evig taknemmelig. 

Jeg vil og har anbefalet andre at tage til Liv,hun er fantastisk. 

7.png

Lisbeth Gejl Madsen  

Min søn har fået flere behandlinger ved Liv i 2 omgange, og er super glad for at komme der. Hun har en god tilgang til ham, og rammer spot on med hendes betragtninger. Vi kan se små positive forandringer, der gør, at vi helt klart fortsætter behandlingerne. Det bedste er, at han ikke skal gå og tænke på at lave sig selv om - det er kroppen, der rydder op og laver vanerne om. 

Henriette Fugleberg Nielsen  

Vores datter har haft det svært med at være teenager og med alt hvad det indebærer og da det var aller mest svært kontaktede vi Liv og det har vi aldrig fortrudt  Allerede efter 1 behandling kunne hun selv mærke forskel og både familien, venner og lærerne spurgte til hvad der var sket Pludselig var hun mere positiv, glad, udadvendt. Vil helt sikkert gøre det igen og kan varmt anbefale Body Talk. 

7.png

Lone Ranagel 

 Jeg er stor tilhænger af Body Talk, det er fantastisk hvad Liv har hjulpet med i min familie.  

Jeg er blevet hjulpet over de psykiske mén, som jeg havde efter en forholdsvis grim skilsmisse.  

Inden jeg fandt Liv, havde jeg af samme grund været hos psykolog 10 gange, hvilket slet ikke hjalp noget. 

Senere blev jeg hjulpet gennem sorgen, da jeg mistede min elskede mor, jeg var fuldstændig drænet for energi, og magtede knap nok mit eget liv.  

Hun har også forsøgt at hjælpe mig af med min vitiligo, vha det hun kan med at arbejde med min DNA, dog tror jeg at der måske skal en behandling mere til.  

2 af mine 3 døtre er blevet hjulpet hos Liv. Den ene var meget tæt på at gå ned med en fødselsdepression, Liv hjalp hende på ret køl, så hun turde elske den super skønne datter hun har fået. Samtidig kom der mere ro og rytme over selv samme lille pige.  

Den 2. datter blev hjulpet til at tro mere på sig selv, og blev mere åben og modtagelig overfor de personer som var der, for at hjælpe hende videre i livet, med arbejde og familie.  

Liv hjælper i øjeblikket min kæreste, med at komme godt igennem en arbejdsulykke, både på det fysiske og det psykiske plan.  

Jeg er så super glad for at komme hos Liv.  

Man behøver ikke selv vide hvorfor man kommer. Har man det skidt, er ude af balance, tappet for energi, stresset, eller hvad som helst andet, psykisk eller fysisk, så finder Liv ud af det..... hun samtaler bare lidt med din krop. 

7.png

Anja Brøndum Lynddahl   

Vi har efter 3 måneders ulykkeligt og utrøsteligt barn hvert eneste nat, været forbi liv til en omgang Bodytalk... Vi har nu sovet 2 nætter i streg og den uro i kroppen på lille Asger synes at være væk, det har virkelig været en fantastisk oplevelse og glæder mig til at se hvad 2 besøg gør ved ham...  

Vi har i vores lille familie nydt dagene efter at liv har tryllet og snakket med Asger (s krop)  

Tusind tak for en fantastisk oplevelse.. 

Testimonials Clearings

logo bg.png
7.png

Susanne Møller

Jeg har fået flere Clearings af Liv. Ved 1. clearing var det som om et lag/en skygge blevet fjernet fra mig – total vild oplevelse.

Ved 2. Clearing mærkede jeg en tung energi fra maven og nedad, som så forsvandt. Ved 3. Clearing forsvandt min hovedpine.

Efter Clearingsene føler jeg at jeg har fået en mere tydelig stemme og kommunikation.

6.png

Betty Larsen

1000 tak for en rigtig god oplevelse af Clearing i sidste uge. Jeg havde en bedstemor som ødelagde mit liv i mine unge dage. Hun har været død i 28 år. Jeg siger det rent ud! Efter Clearingen fik min seng og puder tæsk med min kagerulle. Det hjalp virkelig meget.

Efter Clearingen fik jeg lyst til at gå forbi kirkegården hvor hun er begravet. Så for første gang i de år hun har været død, gik jeg forbi kirkegården med pynt og lys til hende. Tak for det Liv.

7.png

Britta Kirk

Liv har givet mig Clearing på angst og mødt mig på en varm, tryg og professionel og tryg måde. Jeg følte mig tryg og i gode hænder, selvom der blev arbejdet meget dybt.

Jeg kan varmt anbefale Livs Clearings til andre, der ønsker forandringer i deres liv.

7.png

Emma Christensen

Jeg har fået 2 Clearings af Liv. Jeg har døjet med flere typer hovedpiner siden folkeskolen dvs. i 7 år. Jeg har prøvet rigtig meget, uden at det har været vedvarende afhjulpet.

Efter 1. Clearing har jeg ikke haft hovedpine anfald som har sengelagt mig, men kun en tålelig daglig hovedpine.

Efter 2. Clearing er hovedpinen aftaget yderligt og jeg tåler meget mere social kontakt uden at få hovedpine anfald, som normalt ville have betydet at jeg måtte gå i seng. Jeg har kunne nøjes med smertestillende 1 eneste gang siden Livs Clearings.

Liv satte ord på noget jeg ikke var bevidst om, omkring ikke at føle mig hjemme i mit liv, det ramte spon on, og med disse nye erkendelser er det blevet nemmere at være mig. Og jeg Føler mig mere hjemme i mit liv nu.

bottom of page