top of page

BodyTalk - Liv Simonsen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra modstand til livsglæde og selvindsigt:

 

- Har du oplevet, at dit barn eller unge menneske er trist og overvældet?

-Har du oplevet, at dit barn eller unge menneske ikke kan sætte ord på tristheden, og at hans/hendes tilstand blot bliver mere og mere anspændt, udmattende og følsom?

- Har du oplevet, at dit barn eller unge menneske bliver vred eller pirrelig?

- Føler du, at du bliver frustreret, stresset og mangler tiltro til, at det nok skal gå?

Hvad kan løsningen være?

løsningen for dit barn, unge menneske og/eller  jer som

forældre kan være, at starte et behandlingsforløb hos mig

I et behandlingsforløb hos mig arbejder vi med de bagvedliggende årsager til de problematikker dit barn, unge menneske eller du som forældre står i.

Der tages udgangspunkt i lige netop det der skaber problematikkerne, så vi kan få dem løst.

Min fornemmeste opgave er at afkode disse udfordringer ved hjælp af en muskeltest og de rette redskaber/teknikker, som gør at jeg under behandlingen kan sætte nogle processer i gang hos dit barn, unge menneske eller dig som forældre, der er med til at skabe positive og nærende forandringer, på en naturlig måde

Det jeg igangsætter under behandlingen arbejder de næste mange uger efter behandlingen, og det sker i dit barns, unge menneske eller dig som forældres tempo.

De positive skifte og forandringer der kommer til at ske, kommer på en naturlig og balanceret måde.

Det vil sige: Der er ingen øvelser dit barn, unge menneske skal huske at lave - ud over at lytte til behandling 1 gang i ugen og evt. supplere med hjernebarksøvelsen.

Der er ingen knokleri, regler eller "skal gøre" ting mellem behandlingerne.

Det er en stor lettelse for mange, og i en hverdag som i forvejen er fyldt med krav og forventninger, så har dit barn, unge menneske eller dig som forældre ikke brug for mere af den slags. 

VIDEO: Hør Anja fortælle om hendes og hendes børns behandlinger hos mig i klinikken. Husk at klikke på lyd ikonet for at aktivere lyden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Væk fra smerte - hen til trivsel:

 

Det vi alle som forældre ønsker for vores børn og unge mennesker er at de har det godt og trives.

Når de har det godt har vi som forældre det godt... og omvendt

Mange af de børn, unge mennesker og deres forældre der kommer til behandling hos mig, har været igennem meget

Ofte har de været igennem det etablerede system (psykiatri og sygehuse eller lægen).

Mange kommer med det samme svar, "vi kan ikke få hjælp" eller "lægerne/sygeplejerskerne kan ikke finde nogen årsag til at mit barn, unge menneske har det som det har det"

Det er et dybt frustrerende svar af få - for det ændre jo ikke på den tilstand ens barn er i.

Jeg er stor tilhænger af det etablerede system, for det er fantastisk at vi kan få hjælp.

Problemet er blot at det etablerede system ikke kigger ind ind det psykosomatiske. 

Det psykosomatiske handler om hvordan vores psyke påvirker vores fysiske tilstand i kroppen.

Og det er netop den vinkel jeg blandt andet har med i mine behandlinger 

Kroppen husker og gemmer alt på godt og ondt, derfor kan noget vi har oplevet tidligere, sætte sig i kroppen, og når vi så bliver mødt med noget lignende, så reagerer kroppen på det.

Ubehagelige oplevelser kan sætte sig som chok i kroppen. Og de Chok hjælper jeg børn, unge mennesker og dig som forældre med at slippe.

Jeg har også mange  børn og unge mennesker der kommer til behandling, uden at have været igennem det etablerede system.

Og uanset hvilke forudgående omstændigheder der ligger, så er der heldigvis rigtig meget der kan gøres for at hjælpe børnene og de unge mennesker tilbage til en hverdag der er i samklang og overensstemmelse med dem selv.

Der hvor de trives, tror på sig selv, kan sætte tydelige og sunde grænser, er grade og frie til at være dem de har lyst til at være.

 

 

 

 

 

 

Testemonials: 

Jeanette Grøndahl Andersen:

"Jeg vil gerne dele min taknemmelighed for Liv Lotus Simonsen og hendes ekstraordinære BodyTalk-terapi.

 

Min datter har lidt af PNES i lang tid, og det har været en udfordrende rejse for hele familien. Men siden hun begyndte behandling hos Liv, har vi oplevet en markant forskel.

Liv har hjulpet min datter med at reducere antallet af anfald og endda stoppe anfaldene om natten.

Det mest bemærkelsesværdige er, at min datter nu er i stand til at mærke anfaldene, før de kommer samt reducere anfaldene fra 16 daglige anfald til, på en god dag, kun at have 3 anfald.

 

Dette har været en stor milepæl i hendes helbredelsesrejse. Vi er dybt taknemmelige for denne bevidsthed, som hun har opnået gennem behandlingen.

Jeg kan varmt anbefale Liv Simonsen og hendes BodyTalk-terapi til alle, der søger en effektiv og holistisk tilgang til at håndtere PNES eller enhver anden tilstand.

 

Liv er en enestående behandler, der lader kroppen tale uden man selv behøver sætte ord på det bevidste så vel som ubevidste, tusind tak"

 

Mia Hartvig Thomsen:

" Er kommet med min søn som har haft problemer med maven. Her har liv hjulpet utroligt meget, han har det meget bedre og har fået et helt andet sind , mere ro på, og en bedre tro på sig selv.

Startede os selv ved Liv efter min søn havde fået et par behandlinger, og har fået meget mere balance, og ro i mit hovedet, og fundet mit fodfæste igen

de bedste anbefalinger til Liv."

Marie Lind Brandtoft: 

"Jeg ved ikke, hvorfor det Liv laver virker. Men jeg kan tydeligt mærke, at det virker. Jeg kontaktede Liv, fordi min søn på 10 gennem et års tid havde uforklarlige og voldsomme hovedpiner.

 

Da læger og neurologer ikke kunne finde nogen årsag og andre behandlinger ikke for alvor virkede, valgte jeg at køre fra Aalborg til Ribe med ham. Og det har jeg ikke fortrudt.

 

Efter første behandling var migrænerne væk, og de mindre hovedpiner reduceret til et par gange om ugen.

 

Efter anden behandling var de væk. Derefter begyndte vi at arbejde med andre 'småting', som var de bagvedliggende årsager til hovedpinerne, blandt andet manglende selvværd pga.

 

Flytning fra udlandet til Danmark og mobning i klassen.

 

Jeg begyndte også selv allerede efter første behandling af min søn at få behandlinger. Det jeg troede var begyndende overgangsalder (jeg er 47), som hæmmede mig halvdelen af hver måned, viste sig at være chok og sorg over de hårde ting, der er foregået i mit liv de sidste par år.

 

Nu har jeg ingen problemer med min menstruation og jeg har ikke tankemylder. Så vi fortsætter begge hos Liv - også selvom vi skal have en dag fri begge to og køre ca. 6 timer frem og tilbage.

 

Det gør vi til en hyggelig dag i bilen - det er det hele værd. Jeg kan ikke anbefale Liv nok, jeg er så taknemmelig for at vi fandt hende"

Anja Beier christensen:

"Liv er fantastisk. Min datter på dengang 16 år, havde dengang store problemer med hjemve som gjorde hun ikke kunne komme med på skolerejser.

 

Efter 3 gange ved Liv tog hun med skolen til Malaga i en uge. Vi hørte næsten ikke fra hende og hun var glad og havde haft en fantastisk tur og var klar til at rejse afsted med det samme igen TAK Liv"

Henriette Nielsen:

"Vores datter har haft det svært med at være teenager og med alt hvad det indebærer og da det var aller mest svært kontaktede vi Liv og det har vi aldrig fortrudt.

 

Allerede efter 1 behandling kunne hun selv mærke forskel og både familien, venner og lærerne spurgte til hvad der var sket Pludselig var hun mere positiv, glad, udadvendt.

Vil helt sikkert gøre det igen og kan varmt anbefale BodyTalk."

Hvem er Liv Simonsen:

Mit navn er Liv Simonsen. Jeg har 22 års erfaringer med  børn og unge i mit arbejdsliv.

 

Jeg har været på en lang rejse hvad det angår. Jeg har arbejdet som dagplejemor, på børneafdelingen i Esbjerg, på mor-barn center (barselsgangen) i Esbjerg.

 

Jeg er mor til 3 skønne unge mennesker på 18 - 20 - 22 år 

Med al den viden og erfaringer i bagagen, så brænder jeg  for mit arbejde med  børn og unge mennesker.

En af mine helt store spidskompetencer er at hjælpe børn og unge tilbage til en hverdag, hvor de kan føle sig trygge og afslappede igen.

De børn og unge mennesker, der kommer hos mig, har ofte en lang og tung forhistorie med sig.

 

De har blandt andet oplevet svigt, mobning, skilsmisser, dødsfald, angst, fobier, chok, traumer, OCD, nogle har bogstav diagnoser, funktionelle lidelser, skoleværing, skyld og skam... ja jeg kunne blive ved. 

Det er min fornemste opgave at hjælpe børnene og de unge mennesker med at slippe den lange og tunge forhistorie, de har med sig.

At hjælpe dem med at slippe de gamle historiefortællinger om sig selv og verden, så de kan få et sundere selvbilledet, selvværd og tillid til sig selv og omverden.

Jeg hjælper dem med at rydde op i den tunge bagagen, så de kan sætte det fri at  og hele det, de kommer med.

 

Det hele foregår på en meget omsorgsfuld og blid måde.

Når børn og unge har sluppet den tunge bagage, så opnår de meget mere indre ro, selvværdet vokser, og selvrespekten bliver etableret igen.

 

Tilliden til sig selv og omverden og blomstrer. 

De kommer væk fra alarmberedskabsfølelsen og overlevelsesstrategier -  hen til, at de trygt kan være i livet og verden igen, på en nærende og sikker måde.

Det børnene og de unge mennesker godt kan lide ved min behandling er, at de ikke selv skal sætte ord på, det de bakser med.

 

Ofte ved de ikke engang hvad de skal sige, og kan ej heller forklare hvordan de har det. 

I deres behandlinger hos mig, er det kroppen der fortæller, hvad det hele handler om og hvad der skal gøres ved det, via en muskeltest jeg bruger.

Kroppen LYVER aldrig.

Jeg har mange børn og unge mennesker i klinikken, som også har en lang forhistorie i børne/unge psykiatrien.

Når de kommer til mig, får de det kærlige puf de har brug for med forståelsen af, at krop og sind hænger sammen.

De  to kan ikke adskilles.

Jeg har i perioder flere kommuner, der henviser børn og unge til mig, fordi det netop giver dem et kærligt puf ud af modstand og nederlag.

                      Ofte stillede spørgsmål:

 • Hvad koster en behandling? 

En behandling koster 1200 kr. 

 • Hvor mange behandlinger skal jeg regne med, der skal til?

Det er svært at svare på, det er meget individuelt og kommer an på personen der modtager behandling, samt de emner vi arbejder med.

Generelt set regn med 5-7 behandlinger over en længere periode

 • Kan mit barn/unge menneske nøjes med 1 behandling?

Nej - det er en umulig opgave at rette op på noget med blot 1 behandling.

 • Hvor tit skal jeg regne med at mit barn/unge menneske skal have behandling?

Det anbefales at få behandling hver 4-6 uge. Det kan godt opleves som lang tid, men husk, at der sættes en proces i gang som skal have lov til at arbejde, inden kroppen er klar til mere

 • Hvordan foregår en behandling?

En behandling foregår på den måde, at vi starter en en kort snak om de problematikker/udfordringer I gerne vil have hjælp til at løse.

Som forældre er i selvfølgelig med hele vejen - med mindre jeres unge menneske ønsker behandlingen for sig selv.

Derefter giver jeg jer en god forklaring på hvordan vi giver det hele an og processen i måden jeg arbejder på.

Jeres barn/unge menneske bliver puttet godt på min briks fuld påklædt og med et tæppe over sig, hvis det ønskes. 

Som forældre må 1 af jer gerne stå ved siden af briksen og holde jeres barn i hånden hvis det føles bedst og mest trygt for jeres barn.

Alternativt kan jeres barn også sidde hos én af jer under behandlingen. 

Det handler om at gøre det så trygt og rart for jeres barn/unge menneske som muligt. 

Jeg giver jer en god, brugbar gennemgang af de områder som vi kommer til at sætte i gang under behandlingen, så I er helt med på hvad det hele handler om. 

 • Er der noget vores barn/unge menneske eller os som forældre  skal forberede os på INDEN vi kommer til behandling?

Sørg gerne for at dit barn/unge menneske drikker rigeligt med vand i dagene op til behandlingerne, da kroppen forbereder sig til det arbejde der ligger forud via behandlingen.

Alt afhængig af alderen på dit barn/unge menneske, så tag en snak om hvorfor I ønsker jeres barn/unge menneske skal modtage behandlinger og hvad I (alle parter) ønsker at få ud af behandlingerne.

 • Skal mit barn/unge menneske eller vi som forældre gøre noget mellem behandlingerne?

Ja og nej... forstået på den måde at, selve behandlingen bliver optaget på jeres egen mobil telefon. Selve optagelsen skal dit barn/unge menneske lytte til 1 x i ugen.

Det hjælper hoved og krop med at fastholde de nye vaner og mønstre vi har bedt kroppen om at arbejde efter. 

Dit barn/unge menneske må gerne lave noget imens der lyttes til behandlingen. 

Ud over det, så er det vigtigt, at bruge sin mavefornemmelse, og bare roligt... det kommer næsten helt af sig selv.

Som forældre er det vigtigt at bruge sin mavefornemmelse i forhold til hvordan I kan støtte jeres barn/unge menneske.​

HUSK I kan intet gøre forkert - det er rart at vide. 

 • Skal vi have noget med til behandlingerne?

Nej I skal intet have med, ud over jeres telefon, så behandlingerne kan optages. 

På telefonen finder du som regel en standard app der kan hedde: Memoer, lyd, diktafon, mikrofon o.l.

Sørg gerne for at appen er klar til brug, når I kommer til behandling.

 • Har du klippekorts ordning?

Nej det har jeg ikke. Du betaler behandlingerne fra gang til gang.

Dit barn/unge menneske modtager gratis en mini (6-7 min) behandling på lydfil, som sende via mail.

Mini behandlingen støtter godt op om den behandling, vi har lavet i klinikken. 

Det er en ekstra hjælp til dit barn/unge menneske.

Mini behandlingen lyttes der til 1 x i ugen, sammen med behandlingen fra klinikken.

Der udkommer en ny mini behandling hver måned.

 • Kan jeg dele min betaling op i afdrag?

Nej det er der ikke mulighed for.

 • Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med kontanter eller konto overføre via banken

 • Kan jeg få tilskud via udbetaling Danmark, sundhedsforsikring eller via henvisning fra læge eller kommunen?

Nej desværre er det ikke en mulighed.

Dog er der nogle få kommuner der henviser og betaler for behandlingerne til  børn og unge mennesker.

Kontakt eventuelt jeres kommune og spørg ind til det. Dog er det en sej proces, hvor nej oftest er standard svaret. 

_9076144 red.jpg
_9076168 red.jpg
bottom of page