top of page
Search
  • livsimonsen

Hvad er god service?Jeg sætter stor pris på


Jeg sætter stor pris på at yde den bedste og mest brugbare service over for mine klienter ud fra det de har brug for hjælp til.


For mig er det vigtigt at vide, at mine klinter er tilfredse med deres behandlinger hos mig, derfor har jeg spurgt dem om, hvad de opnår/får ud af deres behandlinger.


Størstedelen svarer, at det handler om, at de opnår indre ro og nærvær i hverdagen, samt det at have en sund integritet så de får det bedre måde fysisk, psykisk og mentalt.


Endvidere fortæller de at de opnår klarhed, indsigt og vished inden for bestemte områder af deres liv, de føler sig hørt, og mødt samt finder frem til, hvad deres problematikker handler om.


Nogle gange kan vi jo ikke se skoven for bare træer. Det er sundt at få belyst de blindspots vi har.


Rigtig mange opnår mere tillid til sig selv og andre, de lærer deres egen værdi at kende, og kan bedre sætte grænser for sig selv og andre. De oplever frihedsfølelsen, et bedre humør, mere overskud og kan bedre være nærværende i nuet.


Grunden til at mine kunder anbefaler mig videre til andre er;


Det er ligeledes væsentligt for mig at vide hvorfor mine kunder anbefaler mig videre til andre.


Det har jeg spurgt dem om, og her kan du læse deres svar:


Størstedelen er enige om, at jeg kan noget som ingen andre kan.

De ved at mine behandlinger virker.


De anbefaler mig videre, fordi jeg gør en forskel. De har tillid til mig. Jeg udstråler positivitet og nærvær og der er ingen bivirkninger ved mine behandlinger.


De anbefaler mig videre, fordi de tror på at mine behandlinger er bedre end at skulle tage medicin (dermed ikke sagt, at medicin ikke er nødvendig, for det kan det bestemt være. Jeg går helt klart ind for vores sundhedssystem), og at jeg er et godt alternativ til sygehusvæsenet.


Hvorfor mine kunder kommer igen;


Jeg har spurgt mine kunder om, hvorfor de kommer igen, og det de har svaret er, at det gør de fordi mine behandlinger virker, at de opnår en positiv effekt og når de kan mærke at det er tiltrængt at komme igen, så kontakter de mig, fordi de ved de får det de forventer og mere til.


De kommer igen, fordi jeg kan noget de ikke finder andre steder, og det kan de godt lide. Mine klienter kan godt lide at der ikke er noget "Jeg skal kæmpe, knokle og huske en masse" drama mellem deres behandlinger.


De forandringer der sker kommer helt naturligt til at ske.


De kommer igen, fordi de synes det er en behagelig og afslappende behandlingsform, og at de er nysgerrige på det der foregår inde i deres krop.


Hvad mine kunder gerne vil have ud af deres behandlinger;


Ved nærmere efterspørgsel på, hvad mine klienter gerne vil have ud af deres behandlinger, svarer de, at det vigtigste for dem er at komme hjem i sig selv igen, at være hel (sund integritet).


De vil gerne opnå glæde og overskud. De ønsker at opnå en stor værdighedsfølelse, og større tillid til sig selv.


De vil gerne have lettere og sundere relationer til menneskerne omkring dem.

Dernæst er deres svar, at de gerne vil kunne rumme sig selv og andre bedre samt at finde modet på livet frem igen.


Jeg er så privilegeret, at jeg hver eneste dag får lov til at hjælpe mine klienter, med netop det de har behov for hjælp til.


Jeg er dybt taknemmelig over den tillid mine klienter viser mig ved at lade mig hjælpe dem, på deres rejse til et liv hvor de er mere tro mod sig selv.


Tak fordi du læste med


Skab dig en smuk dag:)


Kærligt hilsen Liv

51 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page