top of page
Search
  • livsimonsen

Løsning på de fleste af livets vanskeligheder del 2... Kærlighedsvitaminer


De fem sidste kærlighedsvitaminer:


Vi er nu nået til de sidste 5 kærlighedsbeholdere og kærlighedsvitaminer. Har du ikke fået læst om de 5 første kærlighedsbeholdere og kærlighedsvitaminer, så kan det være en god idé at gå tilbage til det forrige blog indlæg, for at du får helheden med.Sjette kærlighedsbeholder skal fyldes op med Vitamin F3 (Forhold, parforhold og romantiske forbindelser):


For at blive fyldt af af vitaminet F3, så skal du dele dit inderste med nogen, som du til en vis grad er afhængig af, eller at vedkommende til en vis grad er afhængig af dig.


I de fleste tilfælde tilfredsstilles dette behov gennem en forpligtende kærlighedsforhold som også omhandler den seksuelle del.


For at have lyst til at dele dit inderste med et andet mennesket, har de fleste behov for at udvikle sig sammen i kærlighed gennem en længere periode.


Det er oftest vanskeligere for kvinder at åbne sig op med det samme. Kvinden har brug for en oplevelse af at hendes partner kender hende, for at hun kan åbne sig for hans kærlighed.


En mand har nemmere ved at åbne sig straks, men for at han kan blive ved med at åbne sig op, er han nødt til også at være forelsket.Syvende kærlighedsbeholder skal fyldes op med Vitamin A (Ubetinget kærlighed til en som er afhængig af dig):


At have ansvaret for andre behov er vigtig for sjælen. For at få fyld A Vitamin i den syvende kærlighedsbeholder er du nødt til at taget dig af børn eller børnebørn.


Har du ikke selv børn eller børnebørn kan du tilbyde din hjælp til andre som har børn, og som indimellem kunne bruge en hjælpen hånd.


Du er nødt til at føle ansvar over for andre som du kan give omsorg og kærlighed. Med denne særlige kærlighed begynder du at ofre dig, at opgive dine ønsker for et andet menneske.


Jeg vil skynde mig at skrive at det IKKE betyder at du skal please andre, og ikke mærke og handle på dine egne behov. Du er stadig den vigtigste i dit liv. Det er en anden form for ansvar og kærlighed vi snakker om her.


Det er heller ikke den slags forhold du skal have til din partner.


Det er en ubetinget kærlighed og støtte mellem forældre og barn.


HUSK på at i alle andre forhold føler mennesker sig krænkede hvis de giver mere end de får.Ottende kærlighedsbeholder skal fyldes op med Vitamin S2 (At give tilbage til samfundet):


Vitaminet S2 er med til at fylde den ottende kærlighedsbeholder op, når du giver igen til det lokale samfund, og er med til at gøre det til et smukkere og bedre sted.


Det kan være en smuk idé at blive frivillig hjælper, det er også at hjælpe dig selv, fordi det føles godt at hjælpe andre frivilligt.


De gaver livet har givet dig, er de gaver du skal dele med samfundet.


Hvordan kan du give noget tilbage af det du har modtaget?


Du kan også hjælpe med din tid eller penge til velgørenhed.Niende kærlighedsbeholder skal fyldes op med Vitamin V (at give tilbage til verden):


Dette er en videreførelse af det ottende kærlighedsbeholder.


Her er du nødt til at udvide din horisont, og udstrække dig. Det er tid til at være noget for et menneske med en anden baggrund, fra andre traditioner.


Der er også i den niende kærlighedsbeholder hvor du måske bliver mere interesseret i politik både indlands og udlands.


Det er også her hvor det vil være godt for dig at rejse ud i verden for at give af dig selv og dit lys. Hold flere ferier og udvid dine erfaringer.


Hvis ikke du udvider dine grænser, stopper du med at udvikle dig. Dermed VISNER du.


Det er i denne tid, mange også begynder at føle sig gamle, netop fordi de ikke rejser ud.


Her kommer Corona tiden igen i spil, og gør ikke plads til at få fyldt denne kærlighedsbeholder op - hvad angår rejser o.l.


At se verden kalder nye sider af dig frem og er med til at holde dig ung.Tiende kærlighedsbeholder skal fyldes op med Vitamin G2 ( At tjene Gud):


Dette er her hvor du bedst kan påvirke verden. Når du udvikler dig og fyldes indefra, kan du efterhånden give det hele tilbage igen


Når vi når til omkring 56 års alderen, er det her vi har opnået fuld opblomstring. Det er her du får kontakt med dine bedste evner og største styrker.


Det betyder ikke at du ikke oplever dette meget tidligere i livet. Ved 56 års alderen bliver det blot mere tydeligt. Hvis altså dine kærlighedsbeholdere er godt fyldt op.


Det er din pligt at leve et rigt og fuldt liv. Om du tror på Gud, er religiøs eller ej er fuldstændig underordnet for at få fyldt den tiende kærlighedsbeholder op.


Du fylder beholderen op ved at blomstre som dig, og ved at være opmærksom på de andre kærlighedsbeholdere og sørger for at de er fyldt op.


Det var de 10 kærlighedsbeholdere og kærlighedsvitaminer


Dette var den korte version af de 10 kærlighedsbeholder og kærlighedsvitaminer. De handler om så meget mere.


Skab dig - en fantastisk dag


Kærlig hilsen Liv
80 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page