top of page
Search
  • livsimonsen

Dit Rod Chakra er dit fodfæste


Da COVID-19 pandemien for alvorlig slog igennem her hjemme i Danmark tilbage i marts 2020, lavede jeg 3 BodyTalk behandlinger som en samlet pakke, der arbejdede ud fra Chakra systemet´s (Energisystem) 3 nederste Chakraer.Rod - Hara og Solar plexus chakraet.


Det blev en kæmpe succes... Og rigtig mange købte adgang til de 3 behandlinger, og opnåede super gode resultater. Mere om det længere nede i teksten.


Alt indholdet i de 3 Chakra behandlinger er stadig meget relevant, for de er ikke bygget op omkring COVID-19


Men behandlingerne kan have en stor indflydelse på hvordan du b.la. agerer i forhold til COVID-19, det var det der var med til at gøre behandlingerne så succesfulde tilbage i 2020.


For behandlingerne handler om så meget andet en COVID-19, og alligevel har de indflydelse på hvordan vi tackler pandemien, livet og hverdagen MED eller UDEN pandemi.ROD CHAKRAET:


1. behandling omhandler dit fundament, din fysiske overlevelse. Rod chakraet handler om arbejde, penge, hjem, tryghed og sikkerhed.


I behandlingen kommer vi også omkring din vitalitet, og de kropsdele der høre med til Rod chakraet, og som vi også arbejder med er ben, fødder, ankel, rygmarven, knoglemarv, knoglerne, tænder, negle, nervesystem, underlivet, tyktarm, endetarm, lymfe systemet, immunforsvar, og celler.


Vi får også kigget nærmere ind i om chakraet drejer for hurtigt eller for langsomt, for så kan det give symptomer som rodløshed, mangel på mening i livet, mangel på selvtillid, overdrævet karriereræs, egoisme og tab af sex lyst.


Det er også i Rod Chakraet at der kan opstå ubalance, som er med til at skabe bulimi, skader i ben og ryg, kroniske smerter, lavt blodtryk, lavt blodsukker osv.


I Rod chakraet, er vi i behandlingen også omkring følelser, for når de er ubalanceret, så kan vi bøvle med usikkerhed, angst og frygt, mistillid, manglende støtte, bitterhed og magtesløshed.


Når Rod chakraet er i ubalance, så opstår der også usunde overbevisninger. Det kan være overbevisninger som:


- der er aldrig nok til mig - jeg skal altid kæmpe og knokle - jeg bliver forladt - jeg stoler ikke på andre - jeg er en fiasko


Blot for at nævne nogle få.


Det her er blot hvad 1. behandling b.la. kommer omkring. De 2 andre behandlinger kommer omkring andre områder af livet, hverdagen, kroppen og det mentale.


Det kan du læse mere om i mine andre blog post.


De personer der allerede har købt adgang, har oplevet rigtig gode resultater. Det er lige fra mere overskud, energi, bedre søvn, færre smerter, mere glæde, følelsen af at høre til, hvile i sig selv osv.


Du har mulighed for at købe alle 3 behandlinger, som er på hver deres lydfil, til 1 behandlings pris i min klinik.


Det vil sige du sparer 2000 kr. og betaler 1000 kr. for 3 behandlinger, som bliver sendt afsted til dig via din mail.


Så du betaler kun for 1 behandling og får 2 behandlinger gratis. Du kan være i gang med det samme.


Er du interesseret i at købe de 3 chakra behandlinger så send mig en besked.


Skab dig, din yndlingsdag hver eneste dag


Kærlig hilsen Liv

132 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page