top of page
Search
  • livsimonsen

At komme hjem i sig selv igen

Updated: Mar 31, 2021


For mig er det vigtigt at vide, at mine klienter er tilfredse med deres behandlinger hos mig, derfor har jeg spurgt dem om, hvad de opnår/får ud af deres behandlinger.


Størstedelen svarer, at det handler om, at de opnår indre ro og nærvær i hverdagen, så de får det bedre måde fysisk, psykisk og mentalt.


De opnår klarhed, indsigt og vished inden for bestemte områder af deres liv, de føler sig hørt, og mødt samt finder frem til, hvad deres problematikker handler om, for det giver ikke altid sig selv.


Rigtig mange opnår mere tillid til sig selv og andre, de lærer deres egen værdi at kende, og kan bedre sætte grænser for sig selv og andre. De oplever frihedsfølelsen, et bedre humør, mere overskud og kan bedre være nærværende i nuet. At opnå indre fred, går stort set igen hos størstedelen af mine klienter.


Grunden til at mine klienter anbefaler mig videre til andre er;


Det er ligeledes væsentligt for mig at vide hvorfor mine klienter anbefaler mig videre til andre, det har jeg spurgt dem om, og her kan du læse deres hvorfor:


Størstedelen er enige om, at jeg kan noget som ingen andre kan. De ved at mine behandlinger virker. Blot min stemme kan være med til at give ro på. Så når mine klienter lytter til deres behandling igen, eller lytter til andet materiale jeg har lavet... Så falder der igen ro på.


Mange teenagere synes det er rart at have mig som bagkant. Jeg er livlinen - nerven til at få det bedre, når alting falder fra hinanden.


mine klienter anbefaler mig videre, fordi jeg gør en forskel. De har tillid til mig. Jeg udstråler positivitet og nærvær svarer de i deres spørgeskema.


Der er ingen bivirkninger ved mine behandlinger (Kun en masse positive). De anbefaler mig videre, fordi de ved at mine behandlinger er bedre end at skulle tage medicin (dermed ikke sagt, at medicin ikke er nødvendig, for det kan det bestemt være), og at jeg er et godt alternativ til sygehusvæsenet.


Hvorfor mine kunder kommer igen;


Jeg har spurgt mine klienter om, hvorfor de kommer igen, og det de har svaret er, at det gør de fordi mine behandlinger virker, at de opnår en positiv effekt og når de kan mærke at det er tiltrængt at komme igen, så kontakter de mig, fordi de ved de får det de forventer.


De kommer igen, fordi jeg kan noget de ikke finder andre steder, og det kan de godt lide. De kommer igen, fordi de synes det er en behagelig og afslappende behandlingsform, og at de er nysgerrige på det der foregår inde i deres krop.


Kontakten mellem behandlingerne;


​Jeg sætter en ære i at mine klienter også får en god service mellem deres behandlinger, derfor kan de altid kontakte mig, hvis de har spørgsmål, noget de er i tvivl om eller noget de har brug for at drøfte i forhold til måden de oplever deres krop arbejder på efter behandlingerne.


Da jeg gerne vil give den bedst mulige service, har jeg spurgt mine klienter om de er tilfredse med kontakten, og om der er noget de mangler.


De adspurgte svarer tilbage, at de er tilfredse med vores kontakt mellem behandlinger; de ved de altid kan kontakte mig, de finder mig hjælpsom, altid klar med et svar, det giver mine klienter en tryghed at vide at de altid kan kontakte mig.


Jeg giver dem tillid til at tro på, at det de mærker er helt okay at mærke.


Hvad mine kunder gerne vil have ud af deres behandlinger;


​​Ved nærmere efterspørgsel på, hvad mine klienter gerne vil have ud af deres behandlinger, svarer de, at det vigtigste for dem er at komme hjem i sig selv igen, at være hel. ​De vil gerne opnå glæde og overskud. De ønsker at opnå en stor værdighedsfølelse, og større tillid til sig selv.


​Dernæst er deres svar, at de gerne vil kunne rumme sig selv og andre bedre samt at finde modet på livet frem igen.


Mit hvorfor;


​Jeg bliver ofte spurgt om hvorfor jeg arbejder med det jeg gør. Her får du mit hvorfor:


Mit HVORFOR;


Jeg vil være med til at gøre en stor forskel, hos de mennesker jeg møder på min vej. Jeg kunne godt have brugt en voksen i min barndom - der havde været den forskel, jeg havde brug for.


Der i ligger min passion for mit hvorfor - jeg er den forskel.


Derfor tilhører mit hjerte også børnene og de unge mennesker. Jeg ved om nogen, hvor vigtigt det er at føle sig tryg og have det godt som barn og som et ungt menneske.


Ved at være den forskel, kan jeg være med til at bringe mine klienter hjem i sig selv igen.


Jeg er dybt taknemmelig over de evner jeg har.


Jeg er taknemmelig over, at jeg hver dag kan være med til at sprede glæde og hjertevarme hos mine klienter, som så tager disse følelser med sig ud i verden for at sprede dem videre til andre.


Jeg elsker at "BRING IT FORWARD"


​Jeg er virkelig så privilegeret...


Skab dig - en fantastisk dag


Kærlig hilsen Liv

100 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page