top of page
logo bg.png

Handelsbetingelser

&

Retningslinjer:

Når du booker tid til behandling i klinikken eller over skærmen accepterer du dermed følgende handelsbetingelser og retningslinjer:

 • -  Du kan kvit & frit aflyse og ændre din tid 24 timer INDEN din behandling starter.

 • -  Når der er under 24 timer til den tid du har booket, så har du ikke længere mulighed for at ændre eller slette din tid. Du i stedet for 2 valgmuligheder.

 1. betale 1200 kr. via MobilePay 36228 – du modtager også en faktura, som betales med det samme. Her får du ikke noget for dine penge.

 2. få din behandling via en lydfil, hvor du er uafhændelig af tid, sted og tilstand. Du sender mig stikord til det jeg skal arbejde ud fra i din behandling. (Jeg anbefaler dig denne løsning)

 • -  Så hvis du er syg, din barn/teenager er syg eller du/I er forhindret i at komme, så bliver din/jeres behandling lavet som en lydfil, du/I kan lytte til når det passer dig.

 • -  Det er mindst lige så effektfuldt som hvis du kommer til behandling i klinikken, da mit arbejde er energiarbejde, så har det ingen betydning for hvor du opholder dig i forhold til mig og effekten af behandlingen.

  Hvorfor jeg anbefaler at modtage behandlings lydfil frem for at aflyse og betale 1200 kr.:

 • -  Når du booker tiden/tiderne til behandling, så begynder energierne allerede at arbejde for dig – behandlingen er allerede i gang. Det kan du mærke ved at der bla. kan ske forværring i det du gerne vil jeg skal arbejde med under din behandling. F.eks. at relationer bliver bøvlende, at der opstår forværring i fysiske symptomer, at du oplever svære følelser blive endnu sværere.

 • -  Det er helt normalt, og det er derfor jeg har lavet ovenstående retningslinjer, fordi det kan forværre din/jeres tilstand når I aflyser tiden/tiderne da krop – sind og ånd ikke fik hjælp til det der skulle deales med via behandlingen.

 • -  Når du booker tid/tider, så gør krop - sind og ånd sig klar til at modtage hjælp, når du er forhindre i at komme, pga. F.eks. sygdom, aflyser tiden/tiderne så fratager du krop – sind og ånd i at få den hjælp der er behov for. Og det kan skabe endnu mere forvirring og forværring i dit system.

 • -  Derfor laver jeg din behandling som en lydfil, så din krop – sind og ånd kan få den rette hjælp alligevel, selv om du er forhindret i at møde op. HUSK mit arbejde er energiarbejde og går derhen hvor du er. Energi er ligeglad med afstand mellem dig og mig. Det virker uanset.

 • -  Behandlings Lydfilen er yderste effektiv og kan hjælpe dig big time – selv om du ikke er til stede fysisk. Behandlingen er stadigvæk skræddersyet efter dine behov

 • -  Herunder kan du læse hvad nogle af mine klienter som stort set kun modtager behandlinger via lydfiler, har fået ud af at modtage behandling via lydfiler.

bottom of page